Porttelefon

Få full oversikt med porttelefonløsninger fra Atech Security

Kontakt oss

Ta kontroll over sikkerheten

En porttelefon er mer enn en praktisk måte å åpne inngangsdøren på.

Den gir deg en måte å kommunisere med den som ringer på, slik at beskjeder kan gis uten at du behøver å åpne døren. Velger du en versjon med kameraenhet ser du tydelig hvem som står utenfor. Du kan dermed få enda bedre oversikt og avgjøre om du vil slippe inn den besøkende eller ikke.

Porttelefon som sikkerhetstiltak

Uansett hvordan du bor, er det en fordel å kunne ta en vurdering før du slipper ukjente inn i bygningen. Dette er spesielt hensiktsmessig i større boenheter, som for eksempel boligblokker, hvor det gjerne er ønskelig å begrense tilgangen til de indre fellesarealene.

Også i profesjonelle sammenhenger kan sikring av kontorer, lagre og produksjonsområder forbedres ved hjelp av porttelefoni. Med dagens moderne løsninger kan du kombinere porttelefonen med kodelås, kortleser og andre former for ID-verifisering.

Vi monterer porttelefon i nye og gamle bygg

Enten porttelefonen er en del av et nytt bygg eller du skal installere en ny løsning i en eksisterende bygning, kan du trygt kontakte oss i Atech Security. Vi har full oversikt over de ulike løsningene som finnes på markedet, og setter sammen og monterer den kombinasjonen som passer for ditt bygg og dine behov. Dagens moderne porttelefoner krever liten plass og minimalt med boring og gjennomføring av ledninger.

Hos oss får du alt på ett sted

Når du benytter Atech Security til å montere dine sikkerhetsløsninger, utføres arbeidet av en profesjonell aktør med spisskompetanse innen sikkerhet. Atech Security er en erfaren og frittstående prosjekteringspartner med over 25 års fartstid i bransjen.

Vi kan prosjektere, montere, teste og igangsette nær sagt et hvilket som helst sikkerhetsanlegg. I tillegg tar vi jobben med å lære opp alle involverte i hvordan anlegget fungerer og hvordan det skal behandles, samt planlegge hvilke tiltak som skal iverksettes ved alarm eller annen varsling.

Ønsker du en gjennomgang av din sikkerhet?

Kontakt oss for en hyggelig samtale i dag!

Kontakt oss