Om oss

En totalleverandør innen sikkerhetsløsninger

Kontakt oss

Hvem er vi?

Atech Security er totalleverandør av sikkerhetssystemer for bedrifter, kommunale og statlige virksomheter samt borettslag, sameier og enkelthusholdninger. Våre sikkerhetskonsulenter har mer enn 25 års erfaring i sikkerhetsbransjen, og tilbyr alt fra prosjektering og rådgivning til montering av installasjoner og servicearbeid i etterkant.

Vi har høy kompetanse på sikkerhetssystemer for ulike typer bygg, og garanterer at våre kunder får løsninger som ivaretar deres sikkerhet på best mulig måte.

Komplett sikkerhetstilbud

Ved å tilby et komplett sikkerhetstilbud, gjør vi det enkelt for våre kunder å øke sikkerheten i deres hjem eller lokaler. Hos oss får du både alarmsystemer og lås- og gitterløsninger på samme sted og av samme høye kvalitet. Vi har godkjenning for prosjektering av alle typer sikkerhetsinstallasjoner og andre nødvendige sertifikater.

Med lang fartstid i bransjen har vi også opparbeidet oss et bredt kontaktnettverk, og samarbeider med leverandører av alt nødvendig sikkerhetsutstyr. Vi tar oss av all kommunikasjon og planlegging, slik at du, når du lar oss prosjektere og montere ditt sikkerhetssystem, kun forholder deg derfor til oss. Vi håndterer prosessen fra start til slutt.

Vi vet hva som fungerer i praksis

Våre erfarne montører kjenner alle typer sikkerhetsløsninger og vet hvordan de best fungerer sammen. Vi har naturligvis også kontroll på hvilke regler som gjelder for godkjent installasjon, blant annet med hensyn til personvern og GDPR.

Under prosjekteringen av sikkerhetssystem har vi oversikt over hvilke vurderinger som må gjøres. Når vi kommer på befaring, kartlegger vi forhold og avdekker risikomomenter i bygget som skal sikres. Det viktigste for oss er å optimalisere sikkerheten hos våre kunder, og vi strekker oss alltid langt for å levere løsninger som dekker deres behov.

Vi har kompetansen du trenger

Ønsker du hjelp med planlegging og montering av en sikkerhetsløsning?

Atech Security AS

Bølerveien 71, 2020 Skedsmokorset

Telefonnummer

941 47 400