Innbruddsalarm

Sikkerhetsløsninger for hjemmet og på arbeidsplassen

Kontakt oss

Vi tar sikkerhet på alvor

Mange velger å få installert en alarmløsning for å optimalisere sikkerheten i eget hjem eller på arbeidsplassen. Ved å installere innbruddsalarm verner du om egne verdier og holder i de fleste tilfeller uvedkommende ute.

For mange er det nærliggende å montere en integrert alarmløsning, når man likevel skal montere et sikkerhetssystem. Dette kan innebære en kombinasjon av innbrudds- og brannalarm, samt ITV for overvåking av utearealer.

Innbruddsalarm har preventiv effekt

I de fleste tilfeller har tyver dårlig tid. Derfor vil de som regel unngå å bryte seg inn på steder der de vet det finnes alarm. På denne måten kan installasjon av innbruddsalarm og tydelig merking regnes som en måte å forebygge innbrudd i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Velg alarm med tilknytning til godkjent alarmsentral

Dersom deres alarm er tilknyttet en alarmsentral, er dere garantert rask utrykning når alarmen utløses. Vår anbefaling er at dere legger noen ekstra kroner i en slik tilknytning. Dette vil bidra til å forhindre at tyvene får fullført innbruddsforsøket og samtidig øke sjansen for en eventuell pågripelse. Vi i Atech Security har ikke etablert egen alarmsentral. Vi har imidlertid gode samarbeid med vekterselskap som har FG-godkjente, døgnbemannede stasjoner.

Vi finner den løsningen som passer deg best

Innbruddsalarmer kommer i ulik skala, fra de helt enkle med få sensorer, til komplette sikkerhetsløsninger med bevegelsessensorer samt sensorer på dører og vinduer. For oss er det viktigste at du får et alarmsystem som dekker dine behov og optimaliserer sikkerheten i ditt hjem eller dine lokaler.

Vil du lære mer om våre sikkerhetssystemer?

Vi har lang erfaring med prosjektering av sikkerhetssystemer, og hjelper gjerne til med å velge den løsningen som passer best for deg. Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Kontakt oss